Udnyt sundhedsfordelene ved stående arbejde

De fleste vil nok nikke genkendende til, at det er sundere at stå end at sidde. Men langt de færreste ved, hvor meget sundere det egentligt er. Hvis du vælger at stå fremfor at sidde i blot tre timer i løbet af din arbejdsdag, så vil dette svare til, at du på årsbasis har løbet flere maratons. Så hvis du gerne vil have nogle kilometer i benene helt uden at bevæge dig, så kan du og din krop nyde rigtig godt af at stå fremfor at sidde et par timer om dagen.

Vi mennesker befinder os i siddende og liggende stillinger i mange af døgnets 24 timer, men hvis vi vælger at stå, så kan vi faktisk forbrænde en masse kalorier, mens vi er på arbejde. Når du befinder dig i en oprejst stilling, så vil din muskelaktivitet blive forhøjet, hvilket vil føre til at hjerterytmen også vil stige. Når dette er tilfældet, så forbrænder du hele 40 kalorier mere i timen, end hvis du sad ned. Så hvis du vælger at stå op i et par timer i løbet af arbejdsdagen, så har du altså forbrændt mere end 100 kalorier ekstra, hvilket svarer til en kort løbetur.

Disse sundhedsmæssige fordele bliver kun forhøjet, hvis man vælger at stå på et balancebræt eller en balanceplade. De ekstra goder, som dette bidrager med, vil vi kigge nærmere på i resten af denne artikel.

Hvilke ergonomiske fordele er der ved stående arbejde på et Steppie balancebræt?

Det er som sagt en virkeligt god ide at stå mere i løbet af dagen, men på et balancebræt fra Steppie kan denne ide blive taget til helt nye højder. Her er nogle af fordelene:

  • Brættet øger din fedtforbrænding med 30-50%
  • Steppie øger blodgennemstrømningen til din hjerne
  • Det bliver mere behageligt at stå

Rygsmerter og nakkesmerter er to af de hyppigste grunde til sygedage, smerter og førtidspension. Derfor er det vigtigt for virksomheder at overveje, hvad de kan gøre for at holde på deres medarbejdere ved at holde dem sunde og raske, og her kan et Steppie balancebræt eventuelt være løsningen. Køb din Steppie på HUMA.dk

Er et Steppie balancebræt en god investering?

Vil du gerne vide, om Steppie er en god investering for din virksomhed? Så er der en del ting, som du først og fremmest kan overveje. Der er nemlig en masse faktorer i denne beregning, som er svære at sætte en pris på. Her får du dog præsenteret nogle af de faktorer, som kan gøre Steppie til en fantastisk investering.

Steppie kan øge produktiviteten

Udover at holde dine medarbejde på arbejdsmarkedet længere og skære ned i sygedage, så kan Steppie også øge koncentrationen og derved produktiviteten allerede fra dag et. På grund af den forbedrede cirkulation i kroppen, så vil brugeren være mere opmærksom, og dette vil gøre medarbejdere mere effektiv i løbet af arbejdsdagen.

Steppie kan være løsningen på sygedage

Og der er endda fakta, som kan bakke denne påstand op:

36% af alle sygedage på arbejdsmarkedet er skabt af smerter i enten nakken eller ryggen. Herudover viser undersøgelser, at personer med smerter i nakken eller ryggen har omkring 10 millioner flere sygedage om året, end erhvervsaktive personer uden disse smerter.

Gennem disse data bliver det utroligt tydeligt, at der på dette område er masser af plads til at forbedre sygdomstallene gennem ergonomiske løsninger. Så hvis du gerne vil bringe sygedagene ned på din arbejdsplads samtidig med, at du får gladere medarbejdere, som også er mere effektive, så kan Steppie uden tvivl være løsningen for jer.

Her får man nemlig fordele, som både er menneskelige og økonomiske, hvilket må siges at være en yderst vellykket investering i din arbejdsplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *