Wild Antics – en sjov og underholdende spillemaskine

Kan du godt lide at spille online? Så er Wild Antics helt sikkert noget for dig. Wild Antics er en online spillemaskine, hvor man kan vinde mange penge. Spillemaskinen blev udgivet i 2017, og er dermed en af de nyeste og populæreste spillemaskiner på internettet. Blueprint Gaming står bag udgivelsen af spillemaskinen og de sørger for, at der hele tiden bliver udviklet noget nyt på hjemmesiden. På denne måde sikrer de sig, at brugerne bliver ved med at spille. Derudover tiltrækker de sig også nye spillere til, da jo mere der bliver udviklet på en spillemaskine, desto flere får interesse i, at prøve spillet.

Værd at vide om Wild Antics med bet365:

Wild Antics slot kan med fordel spilles via Bet365, som er en online bookmaker, der udbyder væddemål. Bet365 har dansk licens hos Spillemyndigheden, hvilket betyder, at gevinsterne bliver uddelt skattefrit. Bet365 har mange års erfaring indenfor branchen. Hvis man spiller Wild Antics gennem dem, så sikrer man sig, at få 100% bet365 velkomstbonus på den første indbetaling. Som minimum skal man indbetale 50 kr. på sin bet365 konto, hvilket betyder, at hvis du indbetaler 50 kr., så får du straks øget beløbet med velkomstbonussen på 100%.

Hvis Wild Antics spilles med bet365, så er der utrolig mange fordele. Som spiller får man en rigtig god spillegrafik, der gør, at man har lyst til at sidde foran skærmen i flere timer. Samtidig kan man benytte sig af mange sjove bonus funktioner, samt vinde gevinster helt op til 2500000 kr. Med alle disse funktioner kan man som spiller ikke være andet end underholdt. Hvis du ikke allerede har fortalt dine venner, at de kan spille Wild Antics via bet365, så gælder det bare om, at komme i gang. Med så gode gevinster må man gøre alt, for at vinde en masse penge. Hvis du er så heldig at vinde via bet365, så kan gevinsten ses på bet365 kontoen med det samme. Gevindsten kan derefter udbetales via f.eks. Skrill eller Paypal.

Værd at vide om Wild Antics:

Når man først har prøvet at spille Wild Antics, så plejer folk at forblive på spillemaskinen. Det er ikke svært, at sætte sig ind i reglerne. Der er mange forskellige funktioner på spillemaskinen og forskellige bonusser, der gør, at man bliver afhængig af spillet. Der er bl.a. free spins, diverse symboler og en såkaldt joker/wild symbol. Hvis man får jokeren, så bliver indsatsen ganget med 400, og selve udbetalingen ligger på 95,51%. Der er nogle bestemte regler, som skal overholdes, før man har en chance for, at vinde penge. Når man spiller Wild Antics, så er der 20 spillelinjer fordelt på over 5 hjul. Der findes 15 symboler, heriblandt Wild Antics Logo og Caterpillar, Ace og King, Butterfly og Snail, Wild Antics Wild  symbol, Queen, Jack og 10 samt bonus freespins symbol. På de spillelinjer skal man have to af samme symbol, for at kunne være sikker på, at være kvalificeret til at vinde gevinster. Rækkefølgen på symbolerne er gældende fra venstre til højre.

Wild Antics kan spilles på to forskellige måder – enten via bet365 softwaren eller direkte på hjemmesiden. Hvis du gerne vilspille på softwaren, så skal du blot downloade den og oprette dig som bruger. I forhold til dine vinderchancer er det lige meget hvilken spilleform du vælger – vinderchancen forbliver den samme. Hvis du overvejer at spille Wild Antics via bet365, så husk på, at du ikke kan prøve spillet gratis. Nogle online casinoer har en prøveversion, hvor man kan finde ud af, om spillet er noget for en eller ej. På den anden side bliver du heldigvis ikke ruineret, hvis du prøver lykken via bet365. Ved at oprette en konto og indbetale minimumsbeløbet på 50 kr., så kan du hurtigt finde ud af, om Wild Antics er noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *