Tandlæge København sørger for at du kan spare penge

Kan du stole på din tandlæge spørger Tandlæge København? Det at gå til tandlæge er en følsom ting for de fleste mennesker (læs mere her). Det er vigtigt at finde en tandlæge man har tillid til. Det er de færreste mennesker, som har styr på, hvad der er galt med tænderne. Hvis man har ondt et sted i munden giver det måske sig selv, at noget skal repareres.

Men lige hvad det kan være er jo ikke lige til at vide. Der findes desværre test, som viser at en patient kan få forskellige beskeder fra tandlægen. F.eks. kan patienten hos en tandlæge få at vide, at der er 2 huller som skal fyldes. Samtidig kan beskeden lyde på 0 huller et andet sted. Og det er skræmmende og bekymrende.

Dette fænomen er før blevet undskyldt med, at det er forskelligt hvornår et hul vurderes som et hul. Hvis det bare er en mørk plet på tanden kan denne holdes i skak i mange år med grundig tandbørstning. Derfor mener nogle tandlæger altså ikke, at det er nødvendigt med fyldninger lige med det samme. Mens andre vil mene, at man kan gøre problemet større ved at vente.

En måde hvor på man kan undgå at blive snydt er f.eks. at få behandlet tænder på tandlæge skolen. Det er selvfølgelig mere usikkert, da arbejdet så udføres af elever, men der vil altid være en uddannet tandlæge til stede og superviser. En stor fordel her er også at du vil spare enormt mange penge, da man på tandlæge skolen kun betaler for de brugte materialer og derved slipper for at betale for tandlægens dyrbare tid. Et minus er, at selve behandlings tiden ofte er meget længere tit dobbelt så lang, da de skal være tid til undervisning af eleven undervejs.

Kan du stole på din tandlæges priser? Tandlægen bestemmer selv, hvor meget de vil tage for en behandling, og du kan som forbruger frit vælge imellem alle tandlæger. Priserne vil oftest være højere inde i de store byer, da tandlæger vil have flere udgifter til dyrere huslejer.

Men selv inde i byerne kan priserne varierer meget. Er der så en sammenhæng mellem priser og kvalitet? Det er et af de spørgsmål som Tandlæge København ofte får. Og svaret hos os er nej. Priserne har intet at sige om hvor dygtige de ansatte tandlæger, tandkirurger eller assistenter er. Og det siger heller ikke særlig meget om den service der eksistere.

Tandlæge København har undersøgt et hav af tandlæger i Danmark og det er meget forskelligt med både priser og service niveau. Derfor har Tandlæge København nu gjort det muligt at finde tilbud på den tandlæge behandling du ønsker.

Som noget helt nyt i Danmark kan du nu sammenligne priser i dit eget nær område. Vi sikre at du vil få tilbud fra de bedste tandlæger i Danmark, da vi løbende laver markedets undersøgelser og kundetilfredsheds undersøgelser. Hvis en tandlæge har fået dårlig anmeldelse, så vil Tandlæge København gå nærmere ind og se på den enkelte klinik og hvis det sker gentagne gange, vil den altså blive slettet fra listen over mulige tandlæger. På denne måde sikrer vi dig kun de bedste klinikker.

Du vil dermed i større omfang kunne undgå at blive snydt og samtidig vil du kunne få den bedste pris samt service. Klik blot ind på Tandlæge København og se hvor nemt det er.

Tandlæge København

Tandlæge København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *