Sækkestole fra Happycat sikrer komforten for de mindste

Markedet inden for sækkestole er stort i Danmark og det kan derfor være svært at finde den sækkestol, der passer til din familie og behov. Det er ikke svært at finde sækkestole, der kan bruges af voksne, unge, store børn og hunde – men hvad med sækkestole til familiens mindste?

Som forældre ønsker man det bedste og mest sikre miljø for sine børn, en stor sækkestol kan virke faretruende når man ønsker at de små børn mellem 1-10 år skal kunne sidde sikkert. Happycat har specialiseret sig i at lave sækkestole, der passer til dine små poder, der findes to modeller i sortimentet, en small til børn fra 1-4 år og en large til de 4-10 årige. Happycat sækkestole produceres fra et firma, der er forholdsvis nyt og ukendt i Danmark, Roomate, alle produkter fra Roomate har sat de danske traditioner i højsædet, hvilket sikrer dig unikke designs, lave priser og først og fremmest god og sikker komfort. På trods af deres low-key mærke har Roomate i 2007 modtaget Design Plus Award prisen.

Nogle kender måske denne type sækkestol under et andet navn, da den blev lanceret var det under navnet Fatcat, men efter lang tids diskussion med Fatboy måtte de to kvinder bag Roomate se i øjnene, at deres sækkestol til de helt små, måtte have et nyt navn, da markedet ekspanderede for dem, lavede det navnet om til Happycat grundet de glade farver i deres designs.

Derfor skal du vælge en sækkestol fra Happycat

4-10 år sort

Sækkestole der er udtænkt til små børn, skal også have et design, der fanger og skaber interesse og leg i børnenes tanker, Happycat sækkestole forener komfort, leg og design i en samlet pakke, der sikrer at dit barn har de bedste vilkår for at få en spændende dag med plads til afslapning.

Disse sækkestole har et farverigt design, der er baseret på glade og livlige farver, for at skabe blikfang hos dine små børn. Derudover har alle Happycat sækkestol små strittende katteører, hvilket efterhånden er blevet kendingsmærket for denne type sækkestol.

Fyldet i disse børnemøbler er giftfrit og består af EPS kugler, der skaber et grundlag for at kunne sidde eller ligge ordentligt. EPS kugler ligger i en pose under yderstoffet, hvilket gør rengøringen nemmere, hvis der spildes på sækkestolen, det anbefales at betrækket hænges op efter en maskinvask fremfor at tørre tumble det, så sikrer du at der ikke ydes større slidtage end højst nødvendigt.

Happycat er designet så posen med fyld er inddelt i to kamre, dette er for at skabe den bedste støtte til både ryg og lænd, samt for at din Happycat kan holde formen. Happycat har de senere år lanceret modeller, der også kan bruges af voksne, fælles for modellerne til små og store er den gode komfort og følelsen af tryghed. Happycat Small til børn mellem 1-4 år fås i 8 farver og koster ca. 1000 kr., Happycat large fås i de samme 8 farver og koster ca. 1.400 kr.

Vil du læse mere om de Happycat produkterne til store og små børn kan du gøre det her.

Vælg altid Oeko-Tex® mærkede sækkestole

Sækkestole fra Happycat er kvalitetsmærket af Oeko-Tex®, du kan derfor som forbruger trygt købe og bruge disse sækkestole i dit hjem uden fare for at hverken du eller dine børn kommer i nærheden af skadelige kemikalier når sækkestolen bruges. Oeko-Tex® er pt. Verdens førende organisation, der tester og sundhedsmærker tekstilprodukter.

Oeko-Tex® er videreudviklingen af Øko-Tex, der frem til 2010 satte mærket på de godkendte produkter, men da mange forbrugere blev forvirrede over navnet, blev det ændret til det nuværende Oeko-Tex®. Den primære opgave for denne organisation er, at sørge for, at tekstilprodukter der indeholder farlige kemikalier, samt kemikalier, der er mistænkt for at have skadelig virkning på mennesker, ikke kommer ud til forbrugerne, samt at forbrugerne har nogle mærker, de kan gå efter præcis som med Svanemærket og Nøglehulsmærket.

Du kan læse mere om de dejlige sækkestole fra virksomheden RoomMate på deres hjemmeside.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *