Mangler du idéer til en god dansk aftensmad?

Det kan være svært at finde frem til hvad man skal have til sin aftensmad, fordi der er så mange tanker der kører i hovedet i løbet af ens uge. Derfor kan svært at altid skulle finde på hvad det lige er, som man kunne tænke sig til ens aftensmad, som også stemmer over ens med familiens ønsker.

Så kan det til tider være en besværlig opgave, hvor man så ender med at ty til fastfood, hvilket kan slippe én for alt besværet. Dog, kan det godt være at man bare ikke orker endnu en omgang pizza, fordi man lige har fået det. I stedet har man bare lyst til at lave en klassisk dansk ret, som man ikke får særligt ofte grundet ens travle skema.

Men hvis du får tiden og lysten til at lave en god dansk ret, har jeg et bud til dig. Nemlig den gode klassiske boller i karry, hvilket man aldrig kan gå helt galt i byen med.

Men der er selvfølgelig også andre gode danske retter som man også kan lave, og dette er blot et eksempel på én af de mange gode klassiske danske retter, hvilket man engang imellem længtes efter. Fordi man til tider blot har lyst til at søge tilbage til ens rødder, og mindes om sin mors gode madlavning, der serverede dig sine gode danske retter. Derfor har du med sikkerhed fået boller i karry og opvokset med sådan en klassisk ret, da den er meget udbredt i de danske hjem.

Boller i karry – en klassiske danske ret.

Der er som sagt mange måder hvorpå du kan lave boller i karry, men jeg har fundet en opskrift på boller i karry, hvilket jeg klart kan anbefale, men det kan være at der er andre opskrifter som du syntes bedre om. Boller i karry er en klar favorit blandt de danske børn, og den er dertil let at tilberede og kræver ikke alt for meget. Det er noget som vi i den danske befolkning er opvokset med, dermed også noget som vi alle kender og elsker.

Men den går dog engang i mellem i glemmebogen, hvilket er er en skam, hvis du spørger mig. Så hvis det ikke er noget som du ikke har fået i en længere periode, så er det helt klart en ret som jeg kan anbefale at du laver. Boller i karry er en nem og lækker ret, hvor du også har mulighed for at ”gemme” grønsagerne, hvis du har problemer med at få dine børn til at spise grønt. Hvor du altså får mulighed for at få børnene til at spise grønt uden de lægger mærke til det, da det som sagt kan være problematisk til tider.

Andre gode danske retter ud over boller i karry

Der er et hav af andre gode danske retter, der også nemt kan laves i køkkenet, hvis du har lyst til at ty tilbage til dine rødder. Såsom gammeldags oksekødssuppe, skipperlabskovs, indbagt mørbrad og mange andre. Så det bør ikke være noget problem at finde en anden god dansk ret, hvis du ikke lige har lyst til at lave boller i karry eller hvis du blot har lyst til at udvide din horisont i forhold til god dansk mad.

Derfor skal du ikke tro, at du ikke har muligheder for det har du, faktisk et hav af dem. Selvom du muligvis har glemt dem, så er de der! Jeg håber at du har fået noget ud af ved at læse dette indlæg, og du er blevet gjort mere opmærksom på de mange klassiske kulinariske madoplevelser, der er i dansk madlavning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *