Lån giver plads til iværksætteri

Mange mennesker går rundt med en drøm om at skabe noget her i verden. Noget som de kan kalde deres eget, noget som de kan se vokse, noget som de kan kalde deres hjertebarn og deres levnedsbrød. Kort sagt er der tale om iværksætteri skabt ud fra de ønsker og drømme, man måske har haft i mange år. Og her kommer hurtig lån ind i billedet.

Usikkerhed om, hvorvidt ideen holder
Der er mange undskyldninger for ikke at gribe chancen og gå helhjertet ind i at stifte egen virksomhed. Der kan være spørgsmål som: Holder mine ideer? Er produktet/servicen efterspurgt? Kan det hele løbe rundt? Og hvor får jeg startkapitalen fra? De tre først spørgsmål er ikke til sådan at svare på, da det er meget individuelt fra ide til ide. Men er projektet nøje planlagt, og du tror på ideen, så har projektet allerede bestået den indledende fase. Med hensyn til det sidste spørgsmål, så er det mere ligetil at svare på. Her kan et af de populære lån på internettet nemlig gå ind og gøre det muligt rent fysisk at give projektet liv.

Hvor skal startkapitalen komme fra?
Mange mennesker som går med en iværksætter i maven, risikerer dog at blive standset i deres projekt, allerede før det når at blomstre. Banken eller sparekassen stiller nemlig altid garanti, når kunder kommer og beder om lån til et projekt, der endnu ikke er oppe at køre. Og så kører spiralen, for uden at låne penge kan du ikke komme i gang med din drøm, og kan du ikke komme i gang med din drøm, så kan du ikke komme til at tjene penge på den.

Onlinelån kan redde dine drømme
Men de populære hurtig lån redder mange, der ikke kan eller har lyst til at lade banken eller sparekassen bestemme, hvorvidt der skal være plads til at føre ens ideer ud i livet. Hos flertallet af Danmarks førende danske internetudbydere af lån, blander man sig ikke i, hvad kunderne bruger deres lån til. Flere udbyder lån op til over 100.000 kr., og selvom de går ind og foretager en kyndig vurdering af folks økonomi, er det kun et fåtal, der får afslag på at låne penge. Så har du ideen, så har du også adgang til rent økonomisk at sætte gang i dine drømme.

Læs mere om iværksætteri på Folketingets hjemmeside.

Lån – et personligt anliggende

Lånemarkedet for internetbrugere er bugnet i løbet af de sidste ti år. Der kommer flere og flere låneudbydere på markedet, og folk er ivrige brugere af de favorable og meget populære onlinelån. Og faktisk er der mange fordele ved at optage lån direkte og dermed uden om banker og pengeinstitutter.

Pengene er kun et klik væk
En af de helt store fordele ved at optage lån på nettet er den dejligt nemme tilgang, man har til de lånte penge, når man foretager et onlinelån. Med den nemme tilgang menes der, at der ofte kun skal et par klik til, før du bliver indstillet til lånet, hvorefter låneudbyderen foretager en kyndig vurdering af den potentielle låners økonomiske situation. Kyndigheden er naturligvis forskellig fra låneudbyder til låneudbyder, men der er flere eksempler på låneudbydere, hvor sagligheden ikke bør betvivles. Her sidder medarbejderne nemlig klar ved telefonerne og ved chatten, således at du hurtigt kan få afklaret de spørgsmål, du måtte have i denne måske nok uvante situation. På den måde det giver en høj grad af sikkerhed og en følelse af, at du er i trygge hænder.

Bestem selv over dine penge
En anden fordel er, at din bank eller pengeinstitut ikke behøver at få noget at vide om, at du optager et lån. At låne penge er altid et personligt anliggende, og mange bryder sig ikke om, at deres bank eller pengeinstitut ved alt om ens økonomi, og at de i et vist omfang skal bestemme over lånerens egne optjente penge. Ved at anvende onlinelån kommer du uden om dette, du kan forholde dig langt mere anonymt, og der er ingen, der behøver at have en mening om, hvad du bør bruge dine penge på.

Troværdighed
Låneudbyderne har troværdigheden i orden, idet de på deres websites beskriver, hvordan de også må give afslag på nogle lån, fordi den potentielle låner ikke altid har en sund økonomi. Dette giver de fleste lånere en følelse af seriøsitet, professionalisme og pålidelighed i det øjeblik, de skal ud og låne penge.

Skattefradrag
Som ved ethvert andet lån kan alle renteudgifter ved et onlinelån og udgifter til løbende gebyrer i øvrigt fratrækkes i skat. Derudover kan også dine udgifter i forbindelse med stiftelse af lånet trækkes fra, hvis lånet løber i mindre end to år. Der er flere skattefradrag, som vi glemmer, hvoraf du kan se seks af dem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *