Kan du følge med hurtiglånet?

I sofaen. På caféen. I toget. Ja, du bestemmer selv, hvor du vil søge om et hurtiglån fra. Det eneste, du har brug for, er din mobil. Og den har du garanteret også på dig hele tiden? Hvem har ikke det? Mobilen er efterhånden blevet en vigtig livline for vores daglige kommunikation. Vi bruger den til stort set alt, hvad den kan bruges til. Og bestemt også i forhold til vores økonomi. Du kender din mobil ud og ind, og når det så også er super nemt at optage et lån fra den – ja, så skal du ikke afsætte ret meget af din tid til det.

Du lever måske i overhalingsbanen og er konstant på farten, ikke bare fysisk, men også mentalt. Derfor er tiden vigtig for dig. Den største fordel ved at optage et hurtig lån er, at du vælger, hvor hurtigt det skal gå. Men kan ting egentlig gå for hurtigt? Måske for nogen! Derfor vil det også være en god idé at overveje, om du skal sætte bremsen lidt i, så det ikke går alt for hurtigt. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, inden du skriver under på din låneaftale. Aftalens indhold og især det med småt er vigtigt at vide.

Så hurtigt kan det gå, når du skal optage et hurtiglån…

Dage. Digitalisering. Internet. Lån. Alt går hurtigt. Hurtigheden har for alvor sat sig fast i det danske samfund og afspejler sig i vores hverdag og adfærd. Måske kan man ligefrem sige, at hurtighed er ved at blive en trend hos danskerne.

Det er i hvert fald sikkert, at lånemarkedet udvikler sig hurtigere og hurtigere og ikke bliver en mangelvare for dig og andre låntagere i den nærmeste fremtid. Du behøver bare at søge en enkelt gang på ordet lån på internettet, og så får du et hav af muligheder at vælge imellem.

Tiden bestemmer du. 2 minutter, 10 minutter, 15 minutter, 1 time. Ja, det lyder vildt med kun 2 minutter, og det er det faktisk også! Du kan låne op til 75.000 kr. på et par minutter.

Hvor stort dit lånebeløb skal lyde på, afgør du selv inden for låneudbyderens maksimumsgrænse. Inden du klikker ja til din låneansøgning, skal du imidlertid være opmærksom på, hvornår du får pengene udbetalt. Det er nemlig meget forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder. Hos nogle låneudbydere får du pengene allerede en time efter godkendelsen. Ved andre låneudbydere kan der gå et par dage. Her kommer det også an på, af hvilken grund du låner pengene. Er det til uforudsete regninger, der er kommet dumpende i postkassen? Er det til at booste din økonomi i en særlig situation? Eller er det til en her og nu situation? Nogle ting kan vente en dag eller to, mens andre ting ikke kan.

Klar, parat, hurtiglån

Kom godt i gang med dit nye hurtiglån!

Du kan søge om dit næste lån på flere måder. Søg via sms. Søg online via computeren med NemID . Eller grib mobilen og ring. Mange foretrækker at søge via sms eller online med NemID. Her kan du hver gang være sikker på, at du ikke skal spilde tiden på telefonkø eller holde øje med åbningstider. Du kan gøre det, når det passer dig – i alle døgnets 24 timer. Mange hurtiglån har personlige informationskrav for at få godkendt et lån. De stiller dog ikke de store krav til dig som låntager. De fleste vil kunne opfylde dem, fx krav om dansk statsborgerskab, NemID, bankkonto og i flere tilfælde ingen registrering i RKI. Når du finder dit favoritlån blandt de mange valgmuligheder, er lånet kun et klik, en sms eller et ring væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *