Hvornår skal jeg skifte mine badmintonsko?

Kilde: Online forhandler af badmintonsko.

Som forældre synes jeg det er frustrerende, at der ikke er en huskeregel for, hvornår ens børns badmintonsko skal skiftes ud. Min datter er begyndt at klage over hendes badmintonsko. På ydersiden er der ikke noget at se, men hun siger hun skrider rundt i sin badmintonsko? Selvfølgelig har jeg mærket efter, om det er fordi de er for store eller for små, men jeg synes vi bruger en formue på badmintonsko! Jeg har undersøgt internettet i min søgen om eventuelle råd til hvornår hendes badmintonsko skal skiftes ud. Lige lidt hjælper det. På langt de fleste sider, skriver de, at badmintonsko skal skiftes ud jævnligt hvis man spiller 2 gange om ugen, og at man skal erhverve sig et ekstra par, hvis man spiller 3 gange om ugen.

Min pige er begyndt at spille 4 gange om ugen, så jeg har overvejet at anskaffe hende et ekstra par badmintonsko så hun kan bruge et par friske om aftenen, efter hendes endte morgentræning. Jeg faldt over en side (http://www.badmintonsko.dk) som forklarede situationen om badmintonsko lidt bedre end de andre hjemmesider. De skrev blandet andet, at badmintonskoene er en meget individuel ting, hvordan den sidder og at vores fødder er meget forskellige, så den sko vi starter en sæson i, behøver ikke være den samme som den vi slutter af i, fordi ens fødder ændrer sig så markant hele tiden.

Foruden de ovennævnte råd, blev jeg også rådet til, at overveje om min datter ofte klagede over at hun vrikkede rundt i hendes sko. Hvis det var tilfældet, så skulle jeg overveje en mere stabil sko, med mere stødabsorbering i, det kunne afhjælpe hende i visse situationer i spillet. Jeg kontaktede hjemmesiden som var lidt mere klar i sin beskrivelse af skoene på deres online chat, og spurgte om de kunne fortælle lidt om, hvornår man skulle skifte sine badmintonsko. Der blev givet en masse tekniske råd, blandt andet omkring at hvis badmintonskoen blev brugt hyppigt var det en god ide at skifte efter 5-6 måneders brug, mens hvis den ikke bliver brugt så hyppigt, så har skummaterialet i hælen en levetid på godt 4 år. Hvis badmintonskoen ikke bliver brugt nok i den periode, så bør man også anskaffe sig en ny.

Ejeren af hjemmesiden foreslog, at min datter og jeg kiggede ud forbi med hendes badmintonsko, så han kunne tage et kig på dem og eventuelt tilbyde os et nyt par. Eftersom han lød som om, at han havde styr på sagerne, så takkede vi ja og kørte sammen derud og havde en super god oplevelse!

Han foreslog, at vi skiftede badmintonskoene ud, da skummet virkede meget stift og ikke længere havde den optimale støtte som badmintonskoen gerne skulle give min datter når hun spillede. Vi kiggede på de forskellige damemodeller som han havde på lager og fandt sammen et par, som samtidig med de var flotte OGSÅ var relativt billige. Forhandleren forsikrede mig om, at det ikke var for at sælge mig et par ekstra badmintonsko, men var for min datters eget bedste og bedst for min pengepung, at jeg erhvervede et ekstra par badmintonsko til hende nu hvor hun trænede 4 gange om ugen. Dette sikrede længere levetid, da hun kunne træne om morgenen i det ene par og om aftenen i det andet par. Det var mere økonomisk på den lange bane, da badmintonskoene ville blive brugt hyppigt uden at blive slidt alt for meget med de 4 træninger om ugen. Jeg overvejede det men kunne godt se logikken i det og valgte derfor at købe et ekstra par badmintonsko til min datter, som selvfølgelig er rigtig glad for at få endnu mere udstyr til hendes sport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *