Giv en sjov gave til en god ven

At give sjove gaver er i højere grad blevet til noget der er meget udbredt. Hvor man før gik meget op i at give en fornuftig gave er der mere fokus på, at man skal have det sjovt. Tidligere kunne det være, at man fik en blender eller nogle flotte puder til hjemmet. Det var muligvis brugbare gaver, men det var dog også gaver, som ikke havde mere værdi end det. I dag er der stort fokus på oplevelser. Vi går op i at opleve noget, hvilket er en god ting for de relationer vi indgår i.

For i stedet for at mødes og drikke en kop kaffe er det meget mere almindeligt at man mødes med sine venner for at lave noget sammen. Man deler oplevelser, hvilket er godt for et venskab. Oplevelser kan man nemlig tænke tilbage på og snakke sammen om efterfølgende.

Skal du til en fødselsdag hos en ven kan du give en sjov gave, som indebærer, at der kommer en kendis forbi. Her behøver du ikke at vælge noget så oplagt som en stripper eller Karl Mar Møller, men du kan vælge mange andre.

Køb en kendis til festen

Rigtig mange mennesker tror, at man kun kan give gaver der er meget kønsstereotype. Det behøver man dog slet ikke da man sagtens kan overraske hinanden. Det vil være med til at udvikle venskaber og gøre, at man bliver overrasket. For hvis man altid gør det man plejer at gøre udvikler man sig aldrig. Er du inviteret til en middag med dine venner kan det være, at der er en der har fødselsdag.

Hvis det er tilfældet skal du selvfølgelig tænke over hvilken gave du kan give. Her kan du slå dig sammen med de andre gæster hvis I kan blive enige om en gave. Er det nogle mennesker du ikke kender så godt er det ikke sikkert, at de har lyst til at være med, men hvis du overbeviser dem godt og grundigt kan du måske få dem med på din idé.

I stedet for at komme med hver jeres gave, som vedkommende kan lukke op er det meget sjovere hvis I sammen køber en form for oplevelse. Der er mange forskellige kendisser, som man kan leje og få til at komme til en fest. Det kan være meget underholdende og især kan det være meget overraskende. Man kan for eksempel få en person til at komme ud og holde et mindre stand up show.

Et stand up show er en god gave

Har man ikke så mange penge er det formentligt ikke en af de helt store komikere man kan få ud. Mange gange kan langt mindre komikere dog også være sjove. Dem kan man få ud til at sige et par jokes og så kan man have det sjovt over det. En ting man kan overveje er at få en overraskende stand up-komiker ud. Mange vil måske regne med, at det er en ung fyr, der er lidt lallet og gakket og der siger nogle platte jokes. Besøg voresgaver.dk for at finde flere gode gaveideer. Her er man sikker på, at finde noget, som enhver vil sætte stor pris på.

Man kan vælge at få en feministisk stand up-komiker ud. Her vil nogle måske tænke, at det lyder kedeligt og som noget med en løftet pegefinger. Det behøver det dog slet ikke være. Det kan i lige så høj grad være en kvinde eller en mand der får folk til at se anderledes på tingene. Et nyt perspektiv på tingene er noget af det bedste man kan give en anden person og derfor vil det være en meget god gave at give.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *