Få din drømmebil og spar samtidigt penge!

Flexleasing gør det muligt at få din drømmebil til fornuftige penge

Leasingmetoden flexleasing er efterhånden enormt populært på det danske bilmarked og det er med god grund. Flexleasing giver dig en fleksibilitet indenfor bilvalg, som du med garanti aldrig før har oplevet. Det koster så endda næsten ingenting, i mange tilfælde er det faktisk væsentligt billigere end at købe et køretøj!

Du behøver tilmed ikke binde enorme mængder af kapital, når du benytter dig af flexleasing. De fleste behøver ikke at tage et lån i banken, da du med flexleasing blot betaler en lille månedlig udgift. Typisk er den udgift inklusiv alt, så du betaler altså for forsikring og diverse i et. Ved flexleasing har du derved ingen uforudsete omkostninger når du flexleaser en bil.

At man ikke binder sig til at have bil i en evighed og ikke behøver at låne penge i banken, det er især hvad folk godt kan lide ved flexleasing. Oven i købet er det for mange også langt mere enkelt og gennemskueligt, end at gå ud og købe en bil på regulær vis. Du betaler én enkelt fast månedlig udgift og det er hvad din bil koster.

Flexleasing kan sagtens vise sig at være en fordel for dig og vi anbefaler dig derfor på det kraftigste at undersøge dine muligheder!

En ændring i registreringsafgifts lovgivningen har gjort flexleasing yderst fordelagtigt!

Flexleasing har især vist sig at være en fordel for den danske bilist, efter der blev lavet en ændring i registreringsafgifts lovgivningen i 2008.

Ændringen har gjort det muligt at betale registreringsafgiften i mindre perioder, så du derfor ikke behøver at betale den fulde afgift, hvis du bare ønsker en bil i eksempelvis et år eller to.

Det har åbnet op for en helt ny fleksibilitet, som det danske bilmarked aldrig før har oplevet. Du kan med fordel benytte dig af flexleasing, hvis du skifter din bil ud omtrent hver femte år.

Du kan derfor med flexleasing få lov at køre i din drømmebil, uden at du skal af med en formue. Det er muligt at køre sportsvogn om sommeren og en firehjulstrækker om vinteren, selvom du ikke er millionær. Det koster faktisk ikke det store og er utroligt simpelt.

Flexleasing er især populært ved luksusbiler.

Flexleasing er velegnet alle typer biler, fordi at du binder langt mindre kapital.

Det er dog især populært ved mere luksuriøse biler, såsom sportsvogne, cabrioleter og meget mere.

Det er nemlig muligt for den almene dansker, at køre i en luksusbil uden at skulle låne en bondegård i banken. Du behøver nemlig ikke at købe hele bilen og betale den fulde registreringsafgift, derfor er det langt billigere, at flexlease i stedet for, at købe bilen og betale hele registreringsafgiften.

Du kan eksempelvis flexlease en fed Audi sportsvogn i de varmeste måneder og opleve glæden ved at køre rundt i en lækker cabriolet, til relative fornuftige penge.

Flexleasing har gjort det muligt for den almene dansker at køre i luksusbiler!

Hvis du har en drøm om at køre i en luksusbil, så er flexleasing noget for dig.

Du vil næsten helt sikkert bliver overrasket over de utroligt lave priser der er på fede biler, ved at flexlease kontra, at købe bilen selv med fuld afgift.

Udnyt de mange fordele flexleasing kan give dig og lej bilen du drømmer om i dag!

Opsummering af fordel og ulemper ved flexleasing

  • Langt mindre kapitalbinding i din bil
  • Lavere månedlig ydelse
  • Langt billigere forsikring, da bilen bliver forsikret ud fra bilens værdi uden afgift.
  • Værditabet er mindre end på en bil med afgift
  • Langt flere køber, på grund af man kan sælge bilen uden afgift.
  • Flexleasing er fordelagtig til sommer/vinter bil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *