Badmintonketcher med mere power

Mit navn er Kristian, og jeg har stødt på et problem med min badminton som jeg umuligt kan være den eneste der har haft. Kender i den følelse af at man spiller en rigtig god badmintonkamp, men man føler at alle de smash man sender af sted ikke vil gå i gulvet. Modstanderen kan så let som ingenting samle dem op, ved bare lige at ligge badmintonketcheren på bolden. Selv de clear jeg sender af sted kommer ikke længere end til forreste baglinje på badmintonbanen. Jeg begyndte at arbejde på min teknik i henholdsvis clear slaget og smash slaget, efter at have arbejdet med det i et halvt år var der gjort lidt fremskridt, men ikke nok efter min egen mening. Boldene manglede stadig længde og fart. Nogle af senior spillerne i min badmintonklub havde lagt mærke til at jeg havde trænet en del teknik, og de spurgte ind til det. Jeg forklarede dem min problem og det var nok det bedste jeg nogensinde har gjort. De havde nemlig begge haft det samme problem som jeg har, og de havde haft stor succes ved at skifte fra en badmintonketcher der havde en neutral vægtfordeling til en der var mere hovedtung. Jeg spurgte dem mere ind til hvad de havde gjort for at gøre noget ved problemet. De sagde at de ligesom jeg, havde prøvet at forbedre slagene, men med sammen minimale succes som jeg. Derfor havde de selv undersøgt hvad man kunne gøre og fandt frem til at skiftet i badmintonketcher var det bedste.

Vejledning til topkarakter

Derfor anbefalede de mig at ligge vejen forbi Sport-net.dk som forhandler top kvalitet badmintonudstyr. Jeg kontaktede siden, og de forklarede mig fordelene ved en hovedtung badmintonketcher. Sådan en ketcher passer godt, til den type af spiller der mangler power i sine slag, og bare gerne ville kunne slå lidt hårdere. Dette var præcis det jeg manglede i en badmintonketcher, så derfor var jeg fast besluttet på at jeg skulle have en mere hovedtung badmintonketcher. Sport-net.dk anbefalede mig tre forskellige modeller fra mærkerne, Yonex, Victor og Li-Ning. Mit valg faldt på Yonex Voltric Z-force 2, som virkelig har tilføjet nye ting til mit spil. Jeg har fået en badmintonketcher der giver mig muligheden for at ligge mere pres på modstanderen, og større chance for at vinde kampe. Vejledningen for valg af badmintonketcher, var helt i top og jeg kan kun anbefale andre badmintonspillere at ligge vejen forbi Sport-net.dk. Sport-net.dk havde de klart bedste beskrivelser af badmintonketchere, jeg nogensinde har fundet, de beskriver fordele og ulemper ved de forskellige ketchere. Herudover, beskriver de, hvilke badmintonketchere der passer til hvilke typer spillere og hvilke niveauer der henvender sig bedst dertil også. Hertil kommer så den detaljerede beskrivelse af hvilken type flex ens badmintonketcher skal have.

Forbedring af mit spil

Jeg kan tydeligt mærke, at mine slag på banen er blevet langt bedre, præcisionen fra bagbanen er langt bedre end den nogensinde har været, jeg kan mærke hvordan badmintonketcheren hjælper mig, men det er også tydeligt at mærke at min ihærdighed med tekniktræningen endelig bærer frugt. Ikke nok med, at jeg bruger færre kræfter i mine slag og boldene ligger skarpere på modstanderens banehalvdel, jeg er også begyndt at kunne sømme bolden ned når den bare bliver en anelse for kort fra modstanderens side af. Min flittighed på træningsbanen har båret så meget frugt, at jeg nu er kommet med på en af de sjovere senior træninger, hvor jeg bliver udfordret endnu mere end jeg nogensinde er blevet før, det rykker også mit niveau at jeg har nogle ligeværdige at spille op imod og at jeg nu er den ”dårligste” spiller til træningen gør at jeg hver gang skal spille op ad og ikke længere kan sløse til træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *