7 ting som alle mænd elsker at få i en pakkekalender

Julen banker snart på døren, gaveønsker er blevet skrevet ned og de første julegaver ligger allerede indpakket og godt gemt væk, indtil de skal bruges juleaften. Men i Danmark, som i mange andre lande, har vi en tradition med at give gaver før juleaften, nemlig i form af pakkekalender, her gives en gave hver dag eller bare hver søndag, som en slags nedtælling til juleaften. Og jeg tror at langt de fleste elsker at blive forkælet lidt ekstre, her er julemåneden en fantastisk anledning.

Men hvad skal der i denne pakkekalender? En pakkekalender skal gerne være personlig, uden at den dog er for pompøs, så julegaverne pludselig ikke synes af noget specielt. Den skal være sjov, munter og spændende, men stadig hyggelig og gerne i form af små pakker, som kan gives hver dag i løbet af december. Alt i alt er det vel sætningen “små glæder”, der beskriver en pakkekalender bedst.

Der findes mange forskellige måder at give en pakkekalender, enten kan du lave en selv og finde 24 små personlige pakker, som passer helt perfekt til modtageren. En anden mulighed er, at man efterhånden købe et bredt udvalg af forskellige færdiglavede pakkekalender, så der skulle være rig mulighed, for at finde en færdig pakkekalender, der passer perfekt til modtageren.

Små glæder til alle

I daglig tale bliver mænd ofte gemt væk som nogle kortfattede og uromantiske typer, der ikke går op i de samme småting som kvinder. Men er det ikke en skam, når det i virkeligheden er det samme på begge sider? Ligesom alle kvinder kan lide at blive forkælet, så ved mænd heller ikke noget bedre, end når der bliver kræset for dem.
Så lige meget om du er gør-det-selv typen eller fokuseret på et nemt og praktisk resultat, kan du let forkæle manden i huset her op til jul. Giv ham en pakkekalender og giv en lille glæde hver dag.

Den personlige kalender

Er du gør-det-selv typen, der godt kan lide at bruge tid på at klargøre selv små gaver, så er her 4 forslag til hvad du kunne bruge til en pakkekalender.

Alkohol: Mange mænd går meget op i fx specialøl eller whisky, og der er rige muligheder for at finde mini-flasker af mange slags alkohol.

En specifik hobby: Er der noget han går op i? Det kunne være en sportsgren, Anders And, Lego eller friluftsliv. Til alle de emner kan der let laves en julekalender med små gaver og andre søde betænksomheder med samme tema.

Familien: Det er altid et godt valg at lave pakkekalender med familien, familiehygge og samvær som fokus. Det kunne være billeder, små nye spil eller forslag til aktiviteter man skal sammen den juledag.

Lav en blanding: Gør den rigtig personlig og bland det hele – lav en kalender kun til ham, og han vil blive glad som aldrig før.

Flot og færdiglavet

Går hverdagen nogle gange lidt hurtigt eller er du bare ikke den kreative type, så er der masser af færdiglavede forslag til pakkekalendere til mænd. 3 eksempler på det er:
Kalendere til “manden der har alt”, hvor det er udsøgte vine i mini-format eller en julekalender bare med juleøl, så hver dag starter godt

En kæmpe forkælelseskalender, hvor der både er snacks og drikkelse i blandt – så er der altid noget for enhver smag.

Pakkekalender med the fra hele verdenen, så man kan nyde julen i fred og ro med en varm kop hygge i hånden.

En julekalender fås i alskens afskygninger, og der er altid lige hvad du søger efter, så også denne jul kan blive perfekt for dig og dine kære – og hvem kan ikke lide at blive forkælet en lille smule hver dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *