5 ting på din smartphone du ikke fatter at du ikke havde for 5 år siden

smartphoneNår det kommer til mobiltelefoner og udviklingen af smartphones, så er det meget tydeligt, at der er sket noget over de sidste par år. Det har nemlig efterhånden ændret sig så meget at en masse af de ting, som man har nu på sin telefon, det var slet ikke noget, som man overvejede for 5 år siden. Derfor et det en helt anden oplevelse, når man kommer til at gennemgå disse 5 ting, som man ikke fatter, at man ikke havde or 5 år siden. Det er nemlig helt utroligt, hvor meget man benytter sig af sin telefon (om det så er til Instagram, netbank eller spil på Maria Casino) og mange af de forskellige muligheder, der kommer sammen med den.

Den første ting er selvfølgelig den højst elskede fingeraftryksscanner. Når man skal låse sin telefon op, så lægger man stort set ikke mærke til, at man gør det mere. Det er bare noget, der sker i løbet af meget kort tid, da man bare sætter sin finger på hjem-knappen og så er den allerede låst op. Det er et vidunder, der har gjort hverdagen meget lettere for langt de fleste folk. Det gør netop sådan, at man ikke længere bliver tvunget til at indtaste sin kode hver evig eneste gang, man har tænkt sig at låse sin telefon op. Nu sker det i løbet af ingenting.

En langt mere tilgængelig smartphone

En af de nyere ting indenfor sikkerheden af smartphones er nemlig ansigtsgenkendelse. Det er ikke noget, der har været ude på markedet i særlig længe, men det er helt klart noget, der er meget effektivt. Det gør det nemlig muligt for en at låse sin telefon op udelukkende med sit ansigt. Det siges også, at det skulle være en langt mere sikker måde at låse sin telefon på end ved brug af en fingeraftryksscanner. Det er dog kun i forholdsvis nye og dyrere smartphones, man har muligheden for denne feature. Så hvis man gerne vil opleve den nu og her, så skal man investere en smule penge i end ny telefon.

Tiderne har selvfølgelig skiftet meget, når det kommer til størrelsen af telefonerne. Det samme gælder selvfølgelig også for størrelsen af skærmen. Man har længe gået efter at lave store telefoner, så man kunne få en langt større skærm. Man er efterhånden dog begyndt at komme ud med telefoner, hvor man udnytter al pladsen på telefonen, hvor skærmen bare fylder hele fronten af telefonen. Det betyder også, at der ikke er en reel hjem-knap, men det er en del af skærmen. Det er blandt andet også noget, som folk i lang tid har håbet på ville komme på markedet.

Meget mere end bare en smartphone

Opladning er måske ikke en af de ting, som man ser som en fordel normalt, men det er det rent faktisk i dette tilfælde. Normalt sætter man nemlig opladning sammen med et stort rod af ledninger, der er viklet ind i hinanden og alligevel ender med at gå i stykker. Det er noget, som man har valgt at kunne undgå, hvis man bare vælger at benytte sig af trådløs opladning. Der har været en del telefoner, der har være tilgængelige til at kunne oplades trådløs men for nyligt er der endnu flere slags, der er blevet inkluderet i et koncept. Så kan den bare ligge og oplade hele natten.

Kameraet på en smartphone er nok også en af de ting, der udvikler sig mest. Hver evig eneste gang, der udkommer en ny version af en telefon, så er man garanteret, at der er et forbedret kamera. Det bliver der simpelthen nødt til at være, da folk hele tiden forventer, at de kan have et godt kamera med i lommen. Det gør selvfølgelig også, at man efterhånden får kameraer på telefoner, der er bedre end dem man kan finde i digitale kameraer.

Læs mere om mobiltelefoner på Mobilwiz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *