Rejs til Geneve – en oplevelse du aldrig vil glemme

Der er efterhånden utrolig mange meninger om, hvor man skal rejse hen, når man for en gangs skyld har lidt ferie. Der bliver udgivet rejseguides, og så er der ikke mindst familie og venner, der alle har hver deres mening om, hvilket land og hvilken by det er bedst at rejse til, og man kan meget hurtigt ende med at blive helt forvirret, hvor man så måske til sidst træffer det forkerte valg.

Dette er jo utrolig ærgerligt, for det er bestemt ikke helt gratis at rejse til udlandet. Derfor er det vigtigt, at man først og fremmest selv tænker sig om og mærker efter, hvad det er for en slags ferie, man har lyst til. Det er vigtigt, at man kender ens egne præferencer. Hvis du kan lide at dyrke sport og være aktiv, så er det måske ikke lige en afslapningsferie sydpå, som du skal vælge som første prioritet. Det kan hurtigt ende som en kedelig ferie, hvis man ikke kender ens egne ønsker, og derfor skal man virkelig selv tænke efter, hvad man har lyst til.

Der kommer dog her et forslag til et sted, som du kunne tage hen, hvis du er løbet tør for idéer, og du ikke rigtigt ved, hvor du skal tage hen.

Schweiz er et spændende og smukt land

Der er mange, der i første omgang tænker: Schweiz? Det gider jeg da ikke!
Men man skal passe på med at drage forhastede slutninger, for det viser sig faktisk, at alle dem, der har været i Schweiz, kommer hjem med et helt fantastisk indtryk og en helt fantastisk oplevelse med i bagagen. Hvordan kan dette så være? Det hænger i høj grad sammen med, at landet er utrolig godt struktureret, så det er utrolig let at rejse rundt i landet, hvis man vælger at bruge de offentlige transportmidler, og der er vejledninger og henvisninger alle mulige steder, så du hurtigt finder det sted, som du havde planlagt at tage hen.

Der er altså også det ved Schweiz, at der både er rigtig flot natur, som man kan benytte sig af til at gå lange, flotte ture, men samtidig er der også et rigtig dejligt klima, specielt om sommeren, så hvis man leder efter et sted, hvor man kan kombinere en charterferie med en ferie, hvor man også får rørt sig en smule og får nogle oplevelser, som man ikke bare lige glemmer sådan lynhurtigt, så er Schweiz faktisk det tætteste man kan komme på ”best of both worlds”, for om sommeren kan man faktisk få virkelig flot vejr i landet, og der også rig mulighed for at tage en slapper mens man tager solbad. Den flotte natur minder om den, du også finder i Syddanmark. Dette kan man f.eks. gøre i Geneve ved Lac Leman, eller Geneve-søen, som den også bliver kaldt. Men hvis man ikke lige er til solbadning hele dagen, så kan man sagtens også fra Geneve tage en tur mod de højere luftlag, hvor man kan tage på vandring op ad et af de utalligt mange bjerge.

Som ekstra bonus er det lige nu både lettere og billigere end før at komme til Schweiz. Direkte fly fra Københavns Lufthavn koster under 1000 kroner envejs. Find dine flybilletter hos BilligeFlybilletter4U.dk.

Geneve har det hele

 

Schweiz er et fantastisk land, men hvis man vil finde det bedste af det bedste i dette pragtfulde land, så skal man altså til Geneve. Byen er blandt andet også hovedsæde for rigtig mange internationale organisationer, og dermed kan man også opleve lidt af denne verden, når man er på besøg i byen. Det er befolkningsmæssigt ikke nogen særlig stor by, men den er stor nok til at give dig nogle helt fantastiske opleve med hjem af flot natur, godt vejr og rigtig spændende kultur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *