Nu er det slut med pinlige episoder på apoteket

Vi kender alle situationen hvor vi skal købe noget lidt pinligt med hjem. Om det er noget du selv har oplevet, eller vennerne har fortalt om, er sådan set lige meget. Mange af os krummer tæer ved tanken om at stå ved skranken i apoteket, og skulle bede om fx kondomer, når kunden bagved sagtens kan høre samtalen. Har du oplevet dette, eller vil du gerne undgå det i fremtiden, er Apotekerens onlinesalg løsningen for dig.

I stedet for at skulle bevæge dig hen til apoteket, sørge for at ramme deres åbningstider, stå i kø, konfronteres med ekspedienter og andre kunder, kan du i ro og mag sidde hjemme ved din computer, og ordne dine indkøb fra apoteket. Dette løser også problemet, hvis du synes at varen du skal have med hjem er lidt pinlig at bede om eller betale for.

Graviditetstest er en ting som mange føler et lettere ubehag ved at købe. Dette gør sig specielt gældende hvis det ikke er en ønsket graviditet, noget der stadig er relativt tabu måske udover til de nærmeste venner. Andre igen har måske ikke en holdning til hvordan de ønsker udfaldet af testen skal være. I sådan en tvivlssituation kan det være rarest kun at skulle forholde sig til sig selv, sin partner og sin eventuelle graviditet, frem for ekspedienten i apoteket og alle de andre kunder der også er til stede.

Det samme gør sig gældende, hvis du køber din graviditetstest i supermarkedet. Du kan ikke undgå at tænke over, hvad alle andre kunder og ekspedienten mon tænker om dig. Er du for ung til at få børn? Er du for gammel til at få børn? Det er pinligt, det er forfærdeligt og de fleste ville helst undgå denne situation. For ikke at nævne, hvis du skulle møde en du kender og de ser din graviditetstest – “Hvor fint for jer. Det bliver så godt for jer” og før du selv er klar over om du er gravid, tror alle dine veninder at du venter dig.

Kondomer er lidt i samme boldgade. De færreste nyder at gå ned på apoteket eller det lokale supermarked og lægge en pakke kondomer på disken. Det er også ubehageligt hvis du er nødsaget til at læse på varerne og sammenligne mht. størrelse og andre forhold. Dette kan gøres langt mere behageligt hjemme fra sofaen.

Glidecreme er heller ikke noget de fleste danskere snakker højt om. At varen også kan bruges af andre årsager ud over det oplagte, for eksempel til at modvirke skarvesår, kan virke som en dårlig undskyldning at stå og tale om nede på apoteket. Ligegyldigt hvad du skal bruge glidecreme til, vil de fleste formentlig finde det mere behageligt at få hjem til døren eller nærmeste posthus, frem for at købe det i det lokale apotek.

Svampecreme er lig med en svampeinfektion. Hvor mange har lyst til at fortælle omverdenen at de har en svampeinfektion? Ligegyldigt hvor den er placeret, vil de fleste formentlig have det lidt svært ved at snakke åbent om det. Når nu visse svampecremer fås i håndkøb, og du derved slipper for at tage ned til lægen og få en recept, hvorfor så ikke tage den helt nemme og hurtige løsning, og bare købe cremen over nettet?

Ægløsningstest benyttes af flere danske kvinder, til at se hvornår det er bedst at prøve at blive gravid. Står du i den situation at du vil købe en ægløsningstest, kan det godt ske du ikke ønsker at andre ved, at I prøver at få et barn. Heller ikke ekspedienten i dit apotek.

Nogle ting vil vi gerne have for os selv, og med Apotekerens onlinesalg er netop dette muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *