Skal en af dine reklamegaver være en nøglering med navn?

En reklamegave fungerer bedst, hvis den bliver brugt, hvorfor det er en god idé at tænke over, når du skal vælge, hvilken reklamegave der skal repræsentere dit brand. En nøglering med navn er præcis sådan en type gave, og fordi den bruges dagligt, så er du sikker på, at den vil blive set ude i offentligheden. Når du vælger nøgleringen som reklamegave, så husk på, at det først er, når den kan forbindes til din virksomhed og dens brand, at det faktisk bliver reklame. Du kan derfor med fordel overveje, om du ønsker at sætte dit navn eller logo på nøgleringen; hvis det er logoet som potentielle kunder typisk husker, så bør det naturligvis være det, men hvis det er virksomhedens navn, så skal det helt sikkert være det, som placeres på nøgleringen.

En nøglering med navn kan benyttes aktivt…

Hvis du sørger for, at det er en nøglering med en trolley coin. Disse bruges af de fleste personer, når de handler ind, hvorfor de her, hver gang der handles, minder brugeren om din virksomhed. Fordi indkøb for mange er en begivenhed, der sker flere gange ugentligt, så er du sikker på, at den vil blive aktivt brugt. Du kan med fordel dele disse ud til dine medarbejdere, så de bliver reklamesøjler for firmaet.

En nøglering med navn kan også fås som keyhanger

Når man hører ordet nøglering, så tænker mange på de små, som sidder i nøglebundtet, men hvis du ønsker, at reklamegaven skal være større, så bør du helt sikkert vælge en keyhanger med navn eller logo. Disse fås i alverdens farver, og hvis det er blikfang, du søger, så kan du med fordel vælge en keyhanger i en skarp farve. På den måde sikrer du dig, at mange personer får øje på den.

Informationer til denne artikel er blandt andet hentet fra dametøj.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *