Sådan giver du din kæreste den bedste dag i hendes liv

Både som nyforelskede og som par, der har været sammen i lang tid, kan man have lyst til at gøre noget godt for hinanden. Som nyforelskede er det altid meget nemmere at gøre noget romantisk for den anden, hvilket også sker meget oftere. Men så snart man har været sammen i længere tid, bliver det ofte sjældnere, at man overhovedet laver noget romantisk sammen. Og når man endelig har tænkt sig at lave noget romantisk, er det svære at finde på noget nyt. Derfor har vi herunder skrevet en guide til, hvordan du giver din kæreste den bedste dag i hendes liv.

1. Lyt

Selvom det lyder som en klassiker, er det en god idé at lytte godt efter, når hun snakker. Ofte kan hun komme med nogle små guldkorn, som du kan bruge senere. Nogle gange vil hun direkte fortælle dig, når der er noget hun ønsker eller gerne vil opleve. Andre gange vil de blive nævnt mere indirekte. Uanset hvordan hun siger tingene, vil du kunne bruge dem.

2. Snak med veninder

Selvom du er hendes kæreste, er det ofte hendes veninder, der kender hende bedst. Veninderne kender hende i hvert fald på nogle andre måder, end du gør. Ved at snakke med hendes veninder, kan du hurtigt få en masse gode råd, som du ikke selv har tænkt på. Disse råd kan både omhandle noget romantisk og noget sjovt og anderledes.

3. Overrask

Når du både har lyttet godt efter, hvad hun har sagt og har snakket med hendes veninder, kan du begynde at planlægge. Hvis hun er til overraskelser, kan du planlægge at overraske hende, med alt det bedste hun ved. H is hun ikke er så glad for overraskelser, er det en god idé, at fortælle hende planerne på forhånd. Selvom du måske tænker, at det vil ødelægge det hele, kan det gøre hendes dag meget bedre.

4. Vær uselvisk

Ofte når man planlægger en god dag for kæresten, kan man have en tendens til at tænke, at det skal være noget som man også selv kan lide eller noget, hvor man selv er inkluderet. Selvom din kæreste er vild med dig, kan det alligevel være, at ikke alle ting skal være sammen med dig. Det kan være, at hun gerne vil være sammen med sin familie eller sine veninder. Du kan selvfølgelig kombinere dagen, så hun er sammen med dig noget af tiden og resten af tiden, bruger hun med familie eller venner.

5. Det romantiske og frække

Selvom dagen ikke skal handle om dig, elsker de fleste kvinder romantik. Derfor kan du planlægge, at i bruger noget eller det meste af dagen på noget romantisk. Du kan eventuel starte med at give hende blomster, gøre soveværelset romantisk og give hende en sensuel omgang massage. Hvis hun elsker frække ting, kan du kombinere det romantiske med noget frækt. Du kan eventuelt købe noget sexlegetøj, som kun giver hende glæde og stimulere hende seksuelt. Det kan være en penisring ved vibrator, som giver jeg begge ekstra nydelse. Dette kan du enten starte eller slutte dagen med.

6. Oplevelser

Hvis du ved, at hun elsker at opleve noget nyt og anderledes, kan dette være en del af hendes dag. Du kan overraske hende med en oplevelse, som hun altid har drømt om, eller en oplevelse, som du ved kan gøre hende glad. For at finde den rigtige oplevelse, kan du både bruge råd 1 og 2. Oplevelser behøver ikke altid være dyre, da man kan finde mange sjove oplevelser, der koster meget lidt eller slet ikke koster noget. Hvis du giver hende en oplevelse, skal du vise hende, at der ikke er sparet på noget. Hvis hun ved, at der er sparet en masse, og du næsten ingen penge har, kan det ødelægge oplevelsen for hende.

7. Gaver

Alle elsker gaver. Derfor er det sidste råd, kan du kan give hende en eller flere gaver. Gaven kan indeholde noget, du ved, hun godt kan lide. Til dette kan du også bruge råd 1 og 2 for at finde den perfekte gave. Uanset hvor dyr eller billig gaven har været, vil hun blive glad, hvis hun ved, at du har lyttet og kender hende rigtig godt.
Ved hjælp af alle disse råd kan du hurtigt gøre, så hun får den bedste dag i hendes liv. Som et par sidste råd, skal du virkelig vise, at du er til stede. Du kan også sørge for, at denne dag ikke har nogen anledning som fødselsdag, årsdag eller lignende. På den måde vil hun virkelig føle, at du elsker hende og ikke kun gør det på grund af den bestemte dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *