Lokal afdeling giver advokatkontoret personlighed

I dag er der flere og flere kontorer inden for en bred vifte af forskellige områder, som vælger at klare alt arbejde online således, at folk kan sidde derhjemme og arbejde eller have deres helt eget kontor et sted. Det kan der være mange gode grunde til og især handler det om, at det naturligvis er billigere for en virksomhed at have folk siddende langt fra hinanden da man på den måde sparer huslejen.

I nogle tilfælde bør man dog overveje om ikke også man også bør have en lokal afdeling. Især hvis man er et advokatkontor kan det have meget store fordele, at man har en lokal afdeling, hvor folk kan komme og se en og man kan snakke ansigt til ansigt og have nogle gode møder.

mand-underskriver-papirer-med-en-laekker-kuglepen-kontraktKlienter kan lide at sætte ansigt på advokaten

Generelt er vi mennesker indstillet til at se på folk og afkode, hvorvidt der er tale om nogle mennesker, som vi har lyst til at snakke med. Det er noget, som går langt tilbage og det er derfor, at vi ofte har svært ved at tage stilling til folk, som vi blot ser på en skærm eller som vi blot snakker med i telefon.

Der er formentligt undersøgelser, som viser, at hvis man har snakket med en person ansigt-til-ansigt så vil man føle, at man har en bedre og mere dyb relation end hvis man kun har snakket med en person ved hjælp af en telefon eller ved hjælp af et videoopkald. Det er fordi, at vi mennesker slet og ret har nemmere ved at afkode andre mennesker hvis vi får hele pakken, så at sige. For så kan vi nemlig se på folks artikulation, deres kropssprog og de andre små, diskrete ting som man ikke kan se ud fra en telefonsamtale.

Nogle af dem, som man altid ønsker at stole meget på det er selvfølgelig ens advokat og når man skal vælge en advokat vil man i mange tilfælde være meget interesseret i, at man har en advokat, som man føler, at man kan stole på og som man mener er en troværdig person. Derfor er det netop en god ting for et advokatkontor at have en lokal afdeling, hvor klienter kan komme og have et møde med de pågældende advokater.

Ansigt-til-ansigt kommunikation med advokaten

Ved at have dette lokale kontor gør man nemlig, at en potentiel klient kan komme og se en advokat og det vil helt sikkert højne sandsynligheden for, at man vil vælge ham eller hende når man skal vælge advokat. Desuden gør det også, at man kan se noget af advokatkontorets personlighed da bygninger og steder meget ofte giver en særlig stemning og et særligt indtryk. Så der er mange gode grunde til, at man bør have et fysisk og lokalt kontor, hvis man er advokat.

Lokal afdeling i provinsbyer

Når man skal vælge hvor man kan have dette lokale kontor så bør man naturligvis ikke vælge en meget lille by. Det vil sige, at hvis et advokatkontor har kontorer i ti forskellige provinsbyer som Roskilde, Herning, Aalborg, Holbæk etc. så giver det ingen mening at vælge den mindste af alle disse byer for i stedet bør man vælge den største af disse mange forskellige byer. Kun på den måde kan man nemlig være sikker på, at så mange som muligt rent faktisk kommer til denne lokale afdeling.

Selvom det er vigtigt, at man kan sætte ansigt på ens advokat og ens kollegaer så kommer man dog også rigtig langt med en god internetforbindelse og en god telefon. Meget ofte kan man få lige så meget ud af lige at ringe eller at skrive til kollegaer eller til sin advokat. Det vigtige er dog blot, at man finder en god balance således, at man ikke udelukkende bruger den ene eller den anden form for kommunikation da der helst skal være en god balance mellem de to.

Kun på den måde kan man være sikker på, at man får kommunikeret på den bedst mulige måde. Skal man for eksempel blot skrive noget meget hurtigt og noget, som kan forfattes meget kort så kan man lige så godt blot skrive det i en mail. Skal man derimod have en ny klient eller på anden måde give dårlige nyheder så er det bedre at mødes ansigt-til-ansigt og som alternativ kan man vælge et videoopkald, som også giver en følelse af at være fysisk til stede samtidig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *