Dirty Dancing spillemaskine til en festlig aften

Dirty Dancing er en kultfilm, som de fleste kender. Det er især kvinderne som gang på gang, bliver betagede af den gode historie, musikken og ikke mindst dansetrinene. De fleste kender også udtrykket; ’Nobody puts baby in the corner.’ Nu kan det blive din tur til at lege Dirty Dancing for en aften eller to eller mange.

Til den festlige aften med tøserne, er der ikke noget bedre valg end en Dirty Dancing spillemaskine. Her kan I både tilbringe tid med jeres favoritkarakterer fra filmen, men også vinde en masse skønne gevinster.

Dirty Dancing spillemaskine er et sandt mekka for alle film fans. Spillet har en række sjove features som bonus spins og jackpots.

Det er nemt at spille Dirty Dancing, så der behøves ikke en større oplæring. Det er blot at gå i gang, have en sjov aften, og formentlig vinde rigtige penge.

Sådan fungerer Dirty Dancing spillemaskine

Når du skal sille på Dirty Dancing spillemaskine skal du først og fremmest vælge hvordan, og hvor du vil spille. Der er flere sider du kan spille Dirty Dancing gennem, og mange af online stederne tilbyder bonusser i velkomstgave. Du kan også vælge at spille spillet på et mobil site, eller blot prøve det gratis online uden at downloade det.

I Dirty Dancing spillemaksine er målet at få mindst to ens symboler på en aktiv gevinstlinje. Når du har fem symboler kan du udløse den største præmie. Du kan ændre størrelsen på din indsats ved at bruge indstillingerne til at fx forhøje din indsats. Når du forhøjer indsatsen, forhøjer du også din potentielle gevinst.

For at sætte i gang skal du klikke på knappen Spin. Det er en god ide, at spille på så mange gevinstlinjer som muligt og allerhest 40 spillelinjer. Det er ogdå muligt at slå turbotilstand til og fra, samt at sætte lydniveauet som du vil.

Store gevinster ved Dirty Dancing spillemaskine

Når du spiller Dirty Dancing spillemaskine, er der mange gevinster at komme efter. Gevinsterne udbetales ligesom på normale spillemaskiner fra venstre til højre. Det bedste af det hele er, at gevinster er lige så store som på de allerbedste online spillemaskiner.

Når du spiller med rigtig penge på spillemaskinen, skal du huske at sætte møntværdien. Det gør man ved at indstille den til en kontantværdi per mønt. På den måde kan du holde fokus på at vinde spillets jackpot.

På Dirty Dancing spillemaskine er der en masse genkendelige symboler, som blandt andet tæller Baby, Penny og Johnny. Det symbol som udbetaler den bedste gevinst er jackpot symbolet som i Dirty Dancing er Baby symbolet. Hvis du ser Baby fem gange på alle 40 spillelinjer, får du 500 gange din indstats udbetalt. Det næstbedste symbol er Penny, hvor du kan få en gevinst på op til 300 gange din indsats. Dirty Dancing spillemaskinen har desuden et scatter symbol, som udgør vinderkombinationen på Dirty Dancing. Alene med Dirty Dancing symbolet kan du gange din indsats med 125.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *