7 simple tricks til at gøre dit badeværelse mere indbydende

Badeværelset er et af de sværeste rum i huset at indrette, og som oftest er det også det rum, som vi gør mindst ud af. Der skal lige være de obligatoriske toiletsager, men ellers er vi mere eller mindre ligeglad med, hvordan det ser ud. Det skal bare fungere.

Desværre så er badeværelset også det rum i huset, som vi skammer os mest over. Det er møg pinligt at få gæster, når badeværelset ser herrens ud. Det er på disse tidspunkter vi ville ønske, at vi havde gjort lidt mere ud af det… Heldigvis er det aldrig for sent at gøre noget ud af badeværelset og jeg vil i dag give dig nogle få tips til, hvordan du kan gøre dit badeværelse mere indbydende ved hjælp af nogle meget simple tricks.

1) Køb ensfarvede håndklæder.

Det første skridt på vej mod et pænere badeværelse er, at skille dig af med alle dine uens håndklæder. Vi har dem alle sammen og de ser forfærdelige ud. Kør derfor ud i din lokale Jysk, Bilka eller lign. og køb dig nogle helt nye håndklæder i forskellige størrelser, men i samme farve! Den farve du vælger bør komplementere dit badeværelse godt. Er dit badeværelse hvidt, kan alle skarpere farver gå an. Er dit badeværelse sort, bør du holde dig til hvide håndklæder.

2) Flyt håndklæderne fra skabet til en håndklæde holder.

De fleste af os har håndklæderne gemt ind i et skab. Det  er slut fra nu af! Køb dig en fin håndklædeholder og monter den på væggen. Sørg for at håndklædeholderen er så stor, at der er plads til alle jeres badehåndklæder. Når håndklædeholderen er monteret på væggen, hænger du fint håndklæderne op på den og du har nu en masse plads i skabene, og du har sørget for at hænge noget pænt på væggen.

3) Gem makeup, negleklipper og diverse toiletsager ned i skabet.

Alt dit makeup, dine hårprodukter og lign. skal nu flyttes ned i skabet. Der er ingen grund til at det alt sammen står fremme og roder. Dine tandbørster må gerne stå i en skål eller tandbørsteholder, hvis denne matcher farven på dine håndklæder.

4) Køb nogle fine bademåtter.

Dette skridt er kun for dig der har hvidt gulv på badeværelset eller gamle, grimme klinker. Du bør købe nogle bademåtter i samme farve som dine håndklæder og lægge dem på gulvet. Det gør toilettet mere hyggeligt og er igen med til at bryde de store, kedelige overflader.

5) Skift alt lyset til varmt hvidt lys.

Hvis du har nogle lamper der ikke lyser med et varmt hvidt lys (Det er det gullige, varme lys), så bør du skifte til dette med det samme. Det giver en hyggelig fornemmelse.

6) Hold dig til nogle enkelte farve kombinationer.

Sørg for at holde dig til nogle enkelte farvekombinationer f.eks. blå og hvid eller rød og hvid. Hvis dine store flader er hvide, så sørg for at bryde disse flader med din kontrast farve. Det kan være med bademåtter, håndklæder, et billede, en farvet toiletbørste og lign.

Jeg anbefaler at du nøjes med to farver.

7) Sørg for at håndvasken og toilettet er rent.

Det sidste step er det kedeligste men også det vigtigste emne. Der er INGEN der bryder sig om at gå ud på et toilet, der på ingen måde er rent. Her snakker vi især toiletkummen og håndvasken/bordfladen. Spejlet skal ligeledes være pletfrit. Har du bare sørget for at disse tre emner er rene, så kan det i og for sig godt ligge hunde hår på gulvet, uden at dine gæster nødvendigvis bemærker det. Det er disse tre punkter vi kigger mest på og derfor er det super vigtigt at disse er i orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *