3 europæiske byer alle fodboldfans skal besøge

Kilde: Unsplash

Fodbold er verdens mest populære sportsgren, og det bliver spillet i stort set alle afkroge på planeten. For mange fodboldfans er fodbold dog mere end bare en sport. Det er en livsstil, og i Europa findes der nogle af de bedste fodboldfans i verden. Vi ser derfor nærmere på nogle af de bedste europæiske byer, du kan besøge for at opleve en god fodboldkamp.

Paris

Alle fodboldfans bør besøge byernes by som minimum en gang i deres liv. Paris er nemlig en by med et kæmpe fodboldhjerte, og du kan være sikker på at få en fantastisk fodboldoplevelse, hvis du tager ind på Stade de France for at se verdensstjernerne Mbappé og Neymar. PSG er nemlig en klub i rivende udvikling, og på trods af at byens hold aldrig vundet Champions League, så er der god chance for, at det snart kan lade sig gøre. Specielt når man ser, hvor god Kylian Mbappé er blevet. Således sparkede franskmanden mægtige FC Barcelona i sænk med et hattrick, da de to klubber for nyligt mødtes i Champions League. Fortsætter den god stime for det franske fænomen og hans brasilianske legekammerat Neymar, kan du se frem til god underholdning og masser af mål, hvis du vælger at tage til byernes by.

Manchester

På trods af at fodboldfans rundt i hele England er passionerede, så er der bare noget særligt over Manchester. Det er om noget en fodboldby, og her huserer en af verdens største klubber, Manchester United, der i denne sæson er på vej tilbage mod toppen. Således har de under ledelse af norske Ole Gunnar Solskjær fundet tilbage til det gode spil, og det ligner at de skal ud og spille Champions til næste sæson. Det understregede de røde djævle for nyligt, da de vandt med hele 9-0 over Southampton.

Kilde: Unsplash

 

Foruden United er de ”larmende naboer” fra Manchester City med helt fremme i titelræset, og flere eksperter har allerede udråbt Guardiolas hold som det bedste Premier League-hold nogensinde. De spiller nemlig sprudlende flot fodbold, og hvis vi kigger på oddsene, er de derfor også favoritter til at vinde både Premier League og Champions League. Senest udklasserede de Mönchengladbach, og det begynder efterhånden at ligne, at Manchester City endelig skal vinde Champions League. Sker det vil der være endnu mere grund til at tage til Manchester. Der er nemlig masser af god fodbold at vælge mellem, så lige meget om du tager på Old Trafford eller Etihad Stadium, så kan du være sikker på en oplevelse ud over det sædvanlige.

Dortmund

Er du på jagt efter den gode stemning, er Tyskland et oplagt bud på din næste fodboldtur. Specielt Dortmund kan anbefales. Her finder du nemlig en af Tysklands mest interessante klubber i Borussia Dortmund, der er verdenskendt for deres passionerede fans, og for stemningen man finder på stadion. Westfalenstadion hvor holdet spiller sine kampe, er nemlig det største af slagsen i Tyskland, og kan huse lidt over 80.000 tilskuere. Den helt store gimmick ved Dortmunds hjemmebane er ”den gule mur”, som stadionets ene endetribune er blevet døbt. Her skråler 25.000 fans med, når kampen spilles, hvilket giver garanti for sang, fest og masser stemning.

Lige meget hvilken af fantastiske disse byer du beslutter dig for at besøge, så kan du se frem til en fodboldoplevelse du aldrig glemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *