Mangler du en ny lampe, er mulighederne mange

Når det kommer til lamper, er udvalget nærmest uendeligt. Derfor kan det hurtigt blive lidt uoverskueligt, ved man ikke hvad, man er efter. Nogle foretrækker designerlamper, mens andre bare vil have noget, der lyser. Hvad man køber, er heldigvis op til en selv. En god del er glade for Verner Panton lamper. Disse er nemlig ganske flotte, og har en super belysning. Så er spørgsmålet bare hvilket design, man går efter. For der er ganske mange, når det kommer til Verner Panton lamper.

Lækkert design og lys på samme tid

Når man har noget stående i sit hjem, vil man gerne have, at det pynter. Hvad end det er lamper, møbler eller malerier. Det er trods alt en stor del af at være husejer. Heldigvis kan man få Verner Panton lamper i forskellige designs samt farver. Der er stort set noget til enhver smag. Hop selv ind og kig her. Der er både almindelige lamper, man stiller på borde, vindueskarmen samt reoler. Samtidig er der også lamper til ophængning over spisebordet. Er man glad for Verner Panton mærket, er man altså heldig. For de specialiserer sig ikke kun i én slags lamper.

Når man har noget i sit hjem, der har en bestemt funktion, er designet jo ikke nok. Heldigvis har disse lamper et super godt lys, der jo ofte også afhænger af pæren. Derfor er det naturligvis med at finde netop den pære, der giver det perfekte lys. Nogle vælger at få justerbare lyspærer, man kan kontrollere via apps. Disse lyser typisk både med ganske almindeligt lys samt forskellige farver. Nogle har endda scener – eksempelvis solnedgang og den slags. Det er bare med at være kreativ, vil man finde den rigtige pære til sin Verner Panton lampe. Langt de fleste vælger dog at bruge ganske almindelige lyspærer i lamperne. Heldigvis er det dog fuldstændig op til en selv hvad, man kan lide.

Husker du at dæmpe lyset før sengetid?

En anden god ting ved de såkaldte ”smart pærer” er, at man ofte kan dæmpe lyset på dem. Dette er faktisk ganske effektivt, når man begynder at nærme sig sengetid. Samtidig kan det jo også spare lidt på strømmen. Ved at dæmpe lyset til cirka 50 % i hele huset, vil man stille og roligt gøre kroppen klar til sengetid. Typisk giver det mening at gøre dette mellem en og to timer før sengetid. Det er absolut intet krav, og heller ikke noget alle har mulighed for. Men har man de rigtige pærer, er det smart nok. Har man en Verner Panton lampe, kan man altså udnytte den ganske smart.

Langt de fleste bruger dog ganske almindelige pærer. For folk er som regel bare interesseret i et solidt lys til stuen eller køkkenet. Det behøver absolut ikke at være fancy, så længe det fungerer. Men det er naturligvis kun godt med lidt at vælge imellem. Er man træt af det ene, kan man jo altid prøve det andet. Det er nemlig dejlig nemt at skifte pæren i en lampe til enhver tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *