Gavekort – Det kan godt være den perfekte gave

Gavekort bliver mere og mere populære i takt med at oplevelsesgavekort er kommet på markedet. Førhen var gavekort en sidste nødløsning hvis man absolut ikke kunne finde en gave til fødselaren eller i julegave. Der findes mange forskellige slags gavekort i dag, såsom gavekort til en butik, gavekort til et center, gavekort til byen og så oplevelsesgavekort. Det er især oplevelsesgavekort der er på vej frem, hvor de andre bliver betragtet som sidste udvej, eller fordi fødselaren ønsker sig dette.

Hvad er oplevelsesgavekort?

Oplevelsesgavekort er noget der er kommet på markedet indenfor de sidste par år, og i starten havde de det svært, men nu begynder det at tage fart for dem. Med et oplevelsesgavekort kan man give fødselaren en oplevelse uden lige. Der er mange muligheder med oplevelsesgavekort, lige fra god buffet på restaurant, til tivoli tur og prøvekøre en Lamborghini. Det er kun fantasien der sætter grænser med gavekort i dag, og det anses ikke som værende sidste udvej mere.

Med oplevelsesgavekort kan man give stort set alt. Som beskrevet ovenfor kan man købe gavekort til tivoli, og her er der også flere forskellige gavekort til det. Man kan købe årskort, sølvkort, guldkort og wild card, som er forskellige typer og giver forskellige ting til tivoli i København. Derudover er der et væld af gavekort til forskellige restauranter, lige fra sushi til burger til gourmet mad og forskellige cafebesøg hvor man får for eksempel en menu med burger til hver person og gavekortet gælder for to personer. Yderligere kan man købe diverse skønhedsprodukter og forskellige slags massage, for eksempel ansigtsbehandling, massage for hele kroppen osv. Der findes et væld af oplevelsesgavekort, og det er stort set kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan med et gavekort i dag.

Har man mange penge og er til de lidt mere spændende oplevelser er det muligt at købe en rumrejse, her ligger prisen på 575.000 kr., så det er ikke for enhver. Derudover kan man komme ud og køre Dakar ørkenrally, flyve en MIG-31-Foxhound eller en MIG-29.

Gavekort er nu også blevet godkendt at give

Flere og flere ønsker sig gavekort i for eksempel fødselsdagsgave eller i julegave, og det er blevet mere godkendt at give et gavekort i dag. For få år tilbage ville man sige at gavekort var en sidste udvej hvis man ikke kunne finde andet eller var ude i alt for dårlig til at finde en ordentlig gave. Sådan er det ikke mere, og derfor ser man også at gavekort sælges i højere og højere grad i dag. Oplevelsesgavekort sælges fra mange supermarkeder i dag, og på den måde sælges der også flere, da mange ser dem og tænker at de mangler en gave til for eksempel en fødselsdag.

Det er ikke kun oplevelsesgavekort der vinder mere frem i dag, det er generelt bare gavekort. Der er storcentre mange steder i Danmark i dag, og alle har et gavekort som tæller til hele centeret. Det er ikke kun storcentre der kører med det, men også de mindre centre der ligger rundt omkring i Danmark, på den måde er man ikke nødsaget til at bruge et gavekort i en bestemt butik, men kan bruge det i flere butikker. I Odense er der en cityforening som tæller mange af forretningerne på gågaden, og her er der også lavet et gavekort til disse butikker. Det er en god ting at et gavekort ikke skal bruges i en enkelt butik, men at man kan bruge det i mange forskellige butikker, på den måde tvinger man ikke kunden til at bruge alle pengene i en butik.

Gavekort kan godt være den perfekte gave at give.

2 comments

  • Jeg er helt enig i at gavekort i dag er noget andet end gavekort for 5-10 år siden. Jeg har selv været så heldig at få et tandemspring, et såkaldt oplevelsesgavekort, af min kæreste i fødselsdagsgave. Hun mente det kunne være en god ide, dog er jeg ikke helt enig da jeg er hunderæd for højder. Jeg synes personligt det kunne have været sjovere at få en prøvetur i en Lamborghini Gallardo eller lignende? Men det er måske mere en drengedrøm, som ville have været gået i opfyldelse?

  • Jeg er dels enig – gavekort kan sagtens være en god gaveidé, men nogle gange kan det sgu også blive lidt kedeligt – underskyld mit ordsprog :- ) Jeg er langt mere fortaler af vin, oplevelser el. lignende når der skal gives gave, da det er muligt at gøre gaven langt mere personlig sådan – efter min mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *