Drop det kolde Danmark og hold ferie i det solrige udland!

Vinteren er kommet til Danmark. Det sner, og det er koldt og mørkt. Og det er mørkt i mange timer ad gangen. Både når du står op, og når du kommer hjem fra arbejde eller studie. Det er deprimerende og nedtrykkende. Dét er den danske vinter. Men der er hjælp at hente!

pool-690034_1280Drop dog det kolde Danmark og hold ferie i det solrige udland! Der er masser af dejlige steder i verden, hvor solen skinner året rundt – også i løbet af den danske vinter. Udnyt de fantastiske muligheder for at tage til Tenerife, Alanya eller Gran Canaria for at få lidt sol i løbet af vinteren (klik her for flere ferie ideer). Forkæl dig selv med en lille uge eller to sydpå, hvor du kan få varmen.

På den måde bliver det nemmere at overskue at komme tilbage til hverdagen på den anden side af ferien, det hæver humøret, og det gør dig klar til at overvinde resten af den strenge vinter. Det er både sundt og rart med et afbræk fra kulden og mørket, og det giver nyt overskud og energi. En ferie i det solrige udland er den perfekte måde at lade op på i denne hårde vintertid. Drop det kolde Danmark og hold ferie i det solrige udland!

Kvalitetstid med familie eller venner i dejlige omgivelser

Med en travl hverdag med stress og jag kan det desværre nogle gange være svært at få kvalitetstid med familien eller vennerne. Især om vinteren, hvor humøret måske ikke er helt i top, og overskuddet ikke er på sit højeste, kan det knibe med at få tid til dem, man holder mest af. Derfor er det en genial idé at tage på ferie sammen. Få tid til hinanden og nyd varmen og solen i selskab med dine kære.

Et utal af rejseselskaber tilbyder pakkeløsninger, hvor man både får fly og hotelophold – og man kan også bestille pakker med spændende ture og oplevelsesrige begivenheder. Drop det kolde Danmark og hold ferie i det solrige udland med dem, du holder af! Oplev f.eks. Tenerife, Alanya eller Gran Canaria, der byder på et hav af spændende seværdigheder og smukke landskaber. Find em fx. på http://www.apollorejser.dk/

Tag til Tenerife, Alanya eller Gran Canaria for at få lidt sol i løbet af vinteren

Der er rige og muligheder for at tage til Tenerife, Alanya eller Gran Canaria for at få lidt sol i løbet af vinteren. Alle tre beliggenheder har i årevis været nogle af de mest populære feriemål blandt danskere. Lækre hvide sandstrande og turkis havvand – hvad mere kan man ønske sig? Det er det perfekte valg at tage sydpå, før vinterdepressionen rammer.

Det er videnskabeligt bevist, at de mange mørke vintertimer gør os mere nedtrykte og med mindre energi. Tag på en eksotisk ferie til syden en uge eller to og få noget af den varme og ikke mindst sollys, som vi mangler herhjemme. Det er både sundt for din krop og psyke og rart for dit velvære og komfort!

De Kanariske Øer – dvs. både Gran Canaria og Tenerife – tilhører Spanien, men har været toldfrit område siden 1852. Så her er priserne altid lave, og man kan med fordel tage varer som f.eks. spiritus og cigaretter med hjem fra øen til samme priser som i lufthavne.

Klimaet på De Kanariske øer er tropisk, og om vinteren er temperaturen omkring 20-25 grader – mildt uden at være for varmt. Tenerife og Gran Canaria er kendte for deres smukke bjerglandskaber og lækre strande. Havet omkring øerne er naturligt opvarmet af Golfstrømmen, der kommer sydfra, så vandet bliver derfor aldrig rigtig koldt.

Det samme kan man sige om skønne Alanya i Turkiet. Byens kyster ligger ud til Middelhavet, der som bekendt er isoleret fra de større have, hvorfor vandet her også har en dejlig temperatur året rundt. Der er rige muligheder for at dyrke sport, tage på eventyr i naturen eller bare slappe af og nyde solen alle disse tre eksotiske steder – også om vinteren. Så drop det kolde Danmark her til vinter og hold ferie i det solrige udland!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *